Contact

Kies voor een optimaal rendement van uw centrale verwarming

Verlies het onderhoud van uw verwarmingsketel niet uit het oog

Tijdig uw CV-ketel aan een onderhoud onderwerpen is niet alleen een must, maar zelfs wettelijk verplicht. Wanneer u uw verwarmingsketel niet correct laat onderhouden, kan dit schadelijke gevolgen hebben voor uw volledige verwarmingsinstallatie. Deze zal bijgevolg minder renderen. Ook voor de gezondheid van u en uw gezin kunnen de consequenties nefast zijn. Wist u bovendien dat u niet verzekerd bent bij brand indien u niet tijdig een onderhoud en de bijkomende keuring heeft laten uitvoeren?

CVS Jeroen Surinx, uw partner op vlak van centrale verwarming

Jeroen Surinx uit Kortessem is actief in regio Limburg als CV-installateur én zorgt ook voor het nodige onderhoud aan uw verwarmingsketel. Wij zijn flexibel inzetbaar en zullen altijd zo snel mogelijk tijd voor u vrijmaken. Bovendien blijven wij continu op de hoogte van de laatste nieuwe trends in het vakgebied en garandeert onze vakkennis u steevast een optimaal resultaat.

Wacht niet te lang, maar leg nu al uw afspraak vast en wees er zeker van dat uw cv-ketel op tijd onderhouden wordt. Bel ons op, wij helpen u met veel plezier verder!

Contacteer ons!
011 96 06 89