Contact

Bij ons is ook uw sanitair in goede handen!

Sanitaire installaties, werk voor een vakman

Beroep doen op een ervaren loodgieter is altijd een goed idee, of u nu zelf een Handige Harry bent of niet. De specifieke vakkennis van sanitair installateur Jeroen Surinx uit Kortessem is goud waard. Van een volledige badkamerinstallatie of sanitaire installatie tot kleine en grote reparaties... Wie beroep doet op onze expertise kan altijd op beide oren slapen.

Bouwen of renoveren? Zorg alvast voor kwaliteitsvol sanitair!

Wij plaatsen sanitair binnen ieders budget en leveren altijd kwaliteitsvol werk af. Zo kunt u achteraf op beide oren slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende problemen die de kop opsteken. Krijgt u vroeg of laat toch te maken met bijvoorbeeld een lek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij maken graag zo snel mogelijk tijd vrij om u verder te helpen!

Bij ons zijn alle klanten vrij om zelf materiaal uit te kiezen en aan te kopen, maar ons advies krijgt u er altijd gratis bovenop. CVS Jeroen Surinx staat garant voor een up-to-date vakkennis, flexibiliteit, service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Twijfel niet, maar doe voor sanitaire installaties beroep op onze expertise! Bel ons snel op voor een afspraak, wij staan steeds tot uw dienst.

Contacteer ons!
011 96 06 89