Heeft u een vraag?

Contact

Installateur airconditioning zorgt voor een perfecte binnentemperatuur
Hou het hoofd koel

Comfort in een woning staat meer en meer op de eerste plaats en een ideale omgevingstemperatuur hoort hier uiteraard bij. Denk maar eens terug aan die hete zomer waarmee we de vorige jaren te maken hadden. Een ramp om in deze warmte in slaap te vallen of iets van werk binnenshuis te doen was het gevolg. Hoog tijd dus om dit te voorkomen en een airco te laten plaatsen.

Plaatsing en onderhoud

Zowel voor de plaatsing als voor het periodiek onderhoud kunt u installateur voor airconditioning CVS Jeroen Surinx contacteren. Er wordt gezorgd voor een snelle interventie zodat u tegen de warme maanden niet opnieuw hoeft te zweten of te puffen maar in een ideale temperatuur uw activiteiten kunt uitoefenen.

Diverse types

Bij CVS Jeroen Surinx krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse types airco. We werken met het merk LG, die garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook voor herstellingen en onderhoud kunt u ons contacteren.

Contact

Zoek niet verder naar een installateur voor airconditioning regio Kortessem maar bel meteen Jeroen Surinx. We helpen u meteen verder. Ook voor de plaatsing van ventilatie en volledige badkamerrenovatie kunt u bij ons terecht. Check alvast ook onze facebookpagina voor bijkomende info.

CVS Jeroen Surinx

Vinckenroyestraat 41
3720 - Kortessem


Tel.: 011 96 06 89 011 96 06 89
BTW BE 0711.729.382

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Actief in regio Limburg
  • Jarenlange ervaring
  • Prijs-kwaliteit
  • Vrijblijvend advies
  • Nieuw : Warmtepompen & Airco !